SoulPainting®

SoulPainting ® - själens bilder för vägledning och utvecklingSoulPainting ® och intuitivt måleri passar dig som inte vill gå i bildterapi men som vill måla utifrån ett aktuellt livstema. Kroppen och själen är en viktig del av den kreativa processen och förmedlar sinnesupplevelser och intuitiva budskap. Under den 2 timmar långa individuella sessionen lägger vi fokus på det du just nu vill utforska och förändra.

Kroppens energisystem - chakrasystemet - kan ses som olika faser i den fysiska, psykiska och andliga utvecklingen där målet är att nå balans och fullbordan.

På bilden här nedanför ser du åtta symboliska teman relaterade till respektive chakra: rötter, relationer, självbild, känslor, blockeringar, resurser, intuition, inre visdom och livsväg. Kanske känns något av dessa teman aktuellt för dig just nu?

Vill du veta om SoulPainting ® passar för just dig eller boka tid? Välkommen att kontakta mig för en gratis konsultation per telefon.
Du hittar mina kontaktuppgifter här

  

Åren 2004-2011 arrangerade jag ca 90 workshops, här några citat:

"SoulPainting gav mig förlåtelsen, tilliten och kärleken tillbaka. Tack!"
 

"Tack Anette för att du har varit ett värdefullt stöd och gjort det lättare för mig att resa och våga stanna kvar i mitt inre. Där har jag funnit stoff för mognad och personlig utveckling. Tack för att du tar precis så mycket plats som jag önskar en hjälpande medmänniska ska ta."
 

"Tack för ditt stöd som har känts tryggt och accepterande. Allt har varit tillåtet, precis vad jag behövde!"

 

Klicka här för att läsa fler uttalanden om SoulPainting®


SOULPAINTING ® Registrerat varumärke, ägs av Anette Faringer

Copyright © 2004-2018 Anette Faringer
Alla texter och bilder på denna hemsida är skyddade av gällande upphovsrättslig lagstiftning.